Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan av livet!

Som en död söndrad mås


Känslorna slås i kras


 


Vrider och vänder


Ligger stilla vid fjärran stränder


 


Känner brisen och skuggan av livet


Piskade kanske mig själv för hårt




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 314 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-05-26 13:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark dikt!
"Känner brisen och skuggan av livet"
Mycket bra!
2013-05-27

    ej medlem längre
Berörande och levande..
2013-05-27

  Magica VIP
Mycket smärtsamt oh berörande!
2013-05-27

  Angel of love
Berörande text!
2013-05-26

  bumerang
Känna - och acceptera - inget annat duger då man handskas med verkligheten.
Poesin är mer tillåtande. Så härligt!!
2013-05-26

  Palett
Starkt uttryckt !!
2013-05-26

  Lindha W Gustavsson
Mycket smärta som alltid uttrycks väl i dina texter!
2013-05-26

  Piann VIP
En känslosam dikt,
som berör.
2013-05-26

    ej medlem längre
Sorgsna ord som gör ont att läsa.
2013-05-26

  Rise Little One
Den kommer tillbaka i en annan skepnad.
2013-05-26

  ResenärGenomLivet VIP
Känslosamma ord...
2013-05-26

  Carina Bendix
Berörande.
2013-05-26

  Federico Romano
Kan vara! Som järn apan, vi får tänka..
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin