Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilt rusandes över skyn!

Kom lek med mig


Som vilda moln på himlavalvet


 


Vilt rusandes över skyn


Sammansmältandes och varmt


 


Känn vår heta nederbörd


Innan molnen skingras


 


Kvar blir spår av vår lek


Och härlig vacker Sol <3


 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 212 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-05-26 13:08



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Den här var vacker...
2013-05-27

  Angel of love
Underbart vackra längtan.
2013-05-26

  bumerang
Hmm, aldrig tänkt på det förut, - molnen "spår av vår lek". Inte undra på att jag alltid älskat att studera molnen. ;))
2013-05-26

    ej medlem längre
Berusande och lockande.
2013-05-26

  Rise Little One
berusande text ;)
2013-05-26

  Fem hjärtan VIP
Hett och vackert!
2013-05-26

  Carina Bendix
Vackert och behagligt!
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin