Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla vill jag känna !

Stilla vill jag känna din omfamning 

vackert om så bara för en gång till

 

Här och nu

längtandes i åtrå

 

KOM ;) <3




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 276 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-05-26 15:02



Bookmark and Share


  själensfrihet
Så innerligt varm
2013-05-27

  Siggesdotter
Ingen enda kan ta fel på denna längtan - så direkt och äkta formulerat!
2013-05-26

  Maiah VIP
en fin stund du målar med dina ord...
2013-05-26

  Angel of love
En längtan som känns.
Vacker!
2013-05-26

  bumerang
En gång till och en gång till och en gång........
2013-05-26

  Lindha W Gustavsson
Du har en stark längtan som du klär vackert i ord!
2013-05-26

    ej medlem längre
Sensuella känslor...
2013-05-26

    ej medlem längre
Ett rop av längtan.
2013-05-26

  Rise Little One
Ja, kom någon! Lars väntar på dig ;)
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin