Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömträd




i detta



mitt drömträd
drömmer jag bladen



rötterna blommar
i jorden



i hennes händer




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 266 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-05-26 21:15



Bookmark and Share


  MoonCalled
Mycket vacker och likaså den enastående bilden till
2013-06-24

    ej medlem längre
Glimrande
både ovan
och nedan
2013-06-09

    ej medlem längre
Strålande! OCH BILDEN!
2013-05-27

  Lars Hedlin
Mycket fint
2013-05-27

  wildah
Alltid lika vackert!
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser