Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

purpuraura





hand
sträckt




in i havsvida öar





lommen
lyfter

vassens öga





hjärtblad i viken
vaggar vind





näckrosskål
lägges


i sträckt
hand




rosenansikte
skymtar i månens purpuraura




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 229 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-05-26 21:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Strålande Själsögat,
och purpuraura
vilket Ord!
2013-06-09

    ej medlem längre
stort innehåll på få rader,gillas!
2013-05-27

  Nina.H
Sagolikt vackert! Ord som
purpuraura smakar ljuvt
i poesimunnen.. som
hallon en sommardag!
2013-05-27

  Lars Hedlin
Jätte vackert
2013-05-27

  poetryGirl
så vackert du skriver
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser