Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

iförtvivlan





hon vände sig
i förtvivlan


till oraklet






oraklet
blickade

in i oändligheten





svarade henne
med
oändligheten





detta

kunde hon ej
med tanken tyda





hon ilade
till

marknadsplatsen

gav en sliten kopparslant
till henne med krökta klor




klokröka siade
tragik
katastrof





hon vände sig i
förtvivlan till

och hon flydde detta
sagda





endast för att
utan väggar
eller tak


landa
i


hans väntande famn




grunden
bar

dem


in i oändlighetens ögon




hon hör oraklets stämma
i djupkärlek
viska



är


meningen




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-26 22:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här darrar
livsnerven
i jordiskt
skådespel
levande
2013-06-09

    ej medlem längre
Hänförande fin
2013-05-28

    ej medlem längre
Mycket bra,du skriver här i en genre som passar mig bra att läsa,du berör som vanligt med din passion.
2013-05-27

  Lars Hedlin
berörs inom
2013-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser