Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

moder av mödrar




moder av mödrar
värna mina stigar
värna mina gärningar




i ditt moderliga hjärta



så att jag är
ett av bladen

i de tolv rosornas
tempelgårdar




låt mig
andas
doften



du skänker
världarnas beslöjade
ansikten




låt mig
se
klart



in i tjärnens djupa
spegel





satt är jag att
leva


lös
fotbojorna
runt mina vrister




låt dem
vara bjällror

ljudande i mina
livsstegs
dans




moder av mödrar


värna mina stigar
värna mina gärningar



i dina händer
öppna mig vidare


in i
din vilja




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 166 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-05-26 22:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Själsögelysande!
2013-06-09

  Sunlight
Åh en sådan högstämt vacker hyllning!
2013-05-28

  Nina.H
En härlig hyllning till vår
moder av alla mödrar..
Moder Jord. Underbart!
2013-05-27

    ej medlem längre
du ger ord åt mina tankar....Mycket bra!
2013-05-27

  Lars Hedlin
Mycket fin bön!
2013-05-27

  Tarantaran
en vacker mammabön
och på Mors dag låter
kanske ännu vackrare
2013-05-26

    Birgersdotter VIP
trösteord
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser