Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

You know, I don\'t want to see you, but I have to




Nöjesblaskeslampor (och du ligger horisontellt)

 

ha!

du knullar runt med småtjejer

medan jag tittar på bilar

med mina 3D glasögon

 - rött - blått - gönt -

 

och jag ler älskvärt

när du säger att jag var alltid vacker

på utsidan

trots att alla säger

att det är insidan som räknas

 

ha!

du raggar mediebrudar

från Aftonbladet

och jag hånler ikapp med rubrikerna

"Stenmarck fick Suddens vinnartröja"

Yeah, who the fuck cares?

 

You know

du vet

jag är ändå bättre

än så

 

du knullade runt med en mer än mig

och stoltserade med att du vann

ha

in your imagination baby

jag fick min dröm

du stampar fortfarande på gå

när jag står på Norrmalmstorg

och håller skatten i handen

 

 




Övriga genrer av SofiaN
Läst 740 gånger
Publicerad 2006-03-01 11:30



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
denna text på minde mig om en rad jag
funderar att bygga en text på;

för det är aldrig utsidan som räknas
det är insidan och vad man gör
och hade jag varit du
skulle du sagt att jag åtminstone suger bra
2006-03-03

  Fredric
Kick ass, babe! Sista raderna säger allt... Skön dikt, med en bittergladhet som är skön...

----
jag fick min dröm
du stampar fortfarande på gå
när jag står på Norrmalmstorg
och håller skatten i handen
----
2006-03-01
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN