Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något att se fram emot...

Mannen sitter vid bordet

tittar in i en vägg fylld

av tårar och svek

Väggarna hånler

bevakar varje andetag

Han sväljer blod

hostar ångest

Går till kaffebryggaren

och fyller på en påtår




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-27 01:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner så väl igen mig.bra !!!
2013-05-27

  SatansSon VIP
det är gott med kaffe.
2013-05-27

    ej medlem längre
"tittar in i en vägg fylld
av tårar och svek"
Utmärkt i en stark scen.
2013-05-27

  Lars Hedlin
Starkt ser jag det framför mig!
2013-05-27

  Peter Stjerngrim VIP
Du har en fin förmåga att fånga skeenden
i dina flöden ... du sätter bild på känslan ...
2013-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP