Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frigör mig, förlös oss!

Kyss mig med härlig jordgubbs smak


smek mig sedan härligt sammets lent


 


 Ta på mig sakta stilla och hett


 med åtrå i blick och känsla


 


 


 Lockande, lovandes, inbjudande


Du Kallar på mig, - kom bara lite närmre


 


 Frigör mig, förlös oss


Sensuellt starkt som en ny puls




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 260 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-05-27 15:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och längtansfullt
2013-05-28

  Ninananonia VIP
En förlösande dikt..
2013-05-28

  Carina Bendix
Vackert fångat!
2013-05-28

  Tess74
Vackert och sensuellt. Mycket bra
2013-05-27

  Federico Romano
Mr Poe ger dig en känga! Bli vän med honom så kanske du får ett svar?
Låt oss ge konstruktiv kritik inte det som bara trycker ner är lite trött på alla dom som ger elaka komentarer, trots att jag ser dessa som torra sillar..
2013-05-27

  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfullt...
2013-05-27

    ej medlem längre
Underbar åtrå!
2013-05-27

  Angel of love
Sensuellt vackert.
2013-05-27

    ej medlem längre
vacker ostyrig härlig kärlek
2013-05-27

  Fem hjärtan VIP
Sensuellt mjukt..och vackert!
2013-05-27

    ej medlem längre
Sensuella ord som känns.
2013-05-27

  Rise Little One
En mycket levande och sensuell text
2013-05-27

    Dan Myrbeck
Naturlig och
stark text.
2013-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin