Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- Nu med min egen inläsning av texten - Kolla ljudfilen här intill!


Drömmar återfås - mot beskrivning

Tappat sugen?
Förlorat dina drömmar?
Missat målet?
Letar efter kraften?

De kan alla återfås.
De återfås mot beskrivning!

Tänk bara på att beskriva dem så väl
att du själv tror på dem,
och dig själv,
igen.

 

------------------------------
Bilden: I båten, på väg att bada i viken. Muscat, Oman.

Här är en klickbar länk till Tarans kommentar och variant:
http://poeter.se/Las+Text?textId=1625550

Jag har skrivit ytterligare en text på samma ide, men med lite mer rim och taktkänsla. Jämför gärna.
http://poeter.se/Las+Text?textId=1627496




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 648 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-05-27 21:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-05-29

  anits VIP
Underbart skaldat
2013-05-28

  Sunlight
underbart skrivet!
har även läst Tarans variant, så bra!
Verkligen inspirerande båda!:)
2013-05-28

  bittemi VIP
Tar till mej dessa hoppfulla rader till 100 %
2013-05-28

  walborg
Uppmuntran till introspektion
2013-05-28

  Ninananonia VIP
Applåder...
2013-05-28

  Lars Hedlin
Mycket bra med självsuggetion
2013-05-28

  Tarantaran
http://www.poeter.se/Las+Text?textId=1625550
länken på min text ovan, på T- B´s initiativ

Fin, klok text och bild!
Vi pratade om olika alternativa slut till din text,
jag skrev att dina ord inspirerade mig till Rumi-
hållet..så här skrev jag ditt slut :

..De återfås med tankens kraft.
Tänk på att beskriva dem tydligt.
Tro på dem som du skulle vara
rädd att återfå dem - då hittar
de dig.

2013-05-27

  Angela Bohlin VIP
Vilken härlig text... snacka om peppning
2013-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)