Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.poeter.se/Las+Text?textId=1625535


Kuwait tänker starkt, försöker hänga med Mr T

Tor- Björn Fjellner ( Mr T )
är klok och ambitiös -
också i Kuwait;

vi hade en diskussion om hans
text " Drömmar återfås mot beskrivning "
och hade intressanta synpunkter,
båda, tyckte vi. I ingressen här
länk till hans text.

T- B tyckte att alla skulle få möjlighet
att ta del av dessa, så jag publicerar
mitt alternativa slut till hans text:

...De kan alla återfås...)

...De återfås med tankens kraft.
Tänk på att beskriva dem tydligt.
Tro på dem, som du skulle vara
rädd att återfå dem - då hittar
de dig.


Mitt alternativ är starkt influerat
av Rumi, vars texter jag läst på
sistone; och naturligtvis av Tor-
Björns text och bild!




Övriga genrer av Tarantaran
Läst 765 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-27 22:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Härligt skaldat
2013-05-28

  Sunlight
uppfriskande initiativ!:)
och väl skriven klok text

härligt!
2013-05-28

  Lars Hedlin
Ska genast läsa....
2013-05-28

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Oj. En klädsam rodnad sprider sig över mitt ansikte. :)
Som sagt, jag tycker om din variant också.
/T-B
2013-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran