Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åter om meditation kort ( med chokastavelser )


när du sätter dig,

stänger ögonen, säger till

tankar att vänta

tills du säger till dem

att få komma,

åter fylla ditt sinne;

när du lyckats med

det, till slut, efter många

gångers försök

hittar du ljuset i en

gudomlig tystnad;

du får frid och tröst

ingen människa kan ge





Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 754 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-22 00:16



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vad finns att säga
sant
i ren upplevelse
2015-01-22

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört!
2015-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran