Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal text


om att dö och börja leva ( choka )



du säger du vill
ta livet av dig; han
försäkrar att du
är älskad och behövd

visst är det så att
när önskan är klädd i en
oväntad kostym
ser ingen att där under finns
behov att lämna
det gamla...honom och huset,
börja leva, inte dö




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 858 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-22 21:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Har ofta en kluven inställning till innehåll i texter. En del av mig vill säga det ena samtidigt som en annan det sliter i betslet och gör sadeln lätt obekväm. En högst spännande upplevelse. Om att vilja kunna vela högst bestämt. Lätt obeslutsamt?
2017-12-10

  Marianne Räf
Väldigt fin ! Den sista raden, ljuvligt
sammanbindande -- diktens essenser :
(först) dö, -- (sen) leva ...., -- såsom
lilla jag läste den. Hellre för tidig, - än
för sen --- kan väl, va ett Motto.. God natt ! Hälsn, Marianne. <3
2016-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran