Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltid saknar man, tills



när man är i
paradiset
saknar man det karga

när man är i
det karga
saknar man till
paradiset

tills

man får så
begränsade möjligheter
att man slutar drömma

och söker inåt i
sig själv
och finner allt




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 679 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-21 23:20



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
insiktsljus
2015-01-22

    ej medlem längre
Yes! Gillar :)
2015-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran