Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om Petrichor ( med chokastavelser )


Petrichor - regndoft:

regndroppar splittras i

en massa mindre

droppar, aerosoler, som

för med sig en

blandning av doftämnen från

jorden och från

bakterier och virus som

finns i den;

mest regndoft blir det

när ett måttligt regn

träffar sand- eller lerjord, -

det godaste Petrichor




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 633 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-21 23:32



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tycker mycket om
ser plötsligt vattnens rörelser i cirkeln
2015-01-22

  Lars Hedlin
En text med inlevelse!
2015-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran