Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal text


ingen enkel berättelse ( choka )


ingen enkel
berättelse: dina ord gör
att du slutar finnas,
slukas av ditt mörker
ljus når ej dig där,
hårt öde du diktar dig;

när du förvrängt
din verklighet till lögner
börjar den skrämma
även dig som diktat;

dina vackra ord
blivit monster som slukar
goda ord i misstro -
allt vackert fått ful klang!
avgrund är din bas;

av egen vilja yppar
ej ett sant ord,
ångrar i ett evigt " förlåt ".

skriver " respekt "
" kärlek ", " hänsyn " - googlar
betydelser, förundras




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 692 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-26 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran