Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Start with a kiss!

Finns bara ett sätt att stoppa denna infalmation

som vi kallar åtrå och kärlek ;)

 

Man börjar med en kyss <3 ......




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 340 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-28 05:27



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Helt rätt!
2013-05-28

    ej medlem längre
Den bästa av alla inledningar...
2013-05-28

    ej medlem längre
Den första kyssen och sen...
2013-05-28

  Angel of love
Bokar in en tid hos doktor Lars, :)
Fast vill inte bli botad.
2013-05-28

  Rise Little One
En sjukdom som ingen vill bli av med ;)
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin