Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konturerna av dig!

Lätt följer jag dina former

 

penslar konturerna av din varma mjuka kropp

 

Dina läppar glöder och din blick penetrerar

 

Det osar hetta genom dagen och in i natten

 

Vi är omslutna av evig eufori




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 270 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-05-28 05:44



Bookmark and Share


  sommarmoln
Vackert!
2013-05-29

  anits VIP
Vackert
2013-05-28

  Carina Bendix
Väldigt vackert!
2013-05-28

    ej medlem längre
Guld värda är dina ord.
2013-05-28

  Lindha W Gustavsson
Penslar konturerna...., så fint du formulerar dig, tummen upp!
2013-05-28

  ResenärGenomLivet VIP
Sensuellt...och vackert...
2013-05-28

    ej medlem längre
En eufori man aldrig vill ska ta slut...
2013-05-28

  Federico Romano
Bilden smälter in i dikten..
2013-05-28

  Fem hjärtan VIP
Böljande mjukt och hett!
2013-05-28

  Ninananonia VIP
Vackert..
2013-05-28

  Rise Little One
Felet började från Adam och Evas tid
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin