Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beskedet

Hon kan se sjukhusparken
Utanför fönstret

Vet att den är vacker

Hon ser genom den
Utan att registrera

Läkaren kommer in

När deras ögon möts
Förstår hon

Att ingen skönhet i världen
Ingenting är vackrare

Än detta




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-28 09:59



Bookmark and Share


  Angel of love
Ett ögonblick man minns, vacker och ömt!
2013-05-28

  Lars Hedlin
Mycket fin känsla som berör
2013-05-28

  Nina.H
Förmodligen underbara ögon...
en blick som säger allt...
härligt skrivet!
2013-05-28

    ej medlem längre

berörande och vacker
där kontraster kollidera ...
2013-05-28

  Ninananonia VIP
Skön känsla...
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP