Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in





 

Går förbi i non galans!

Det tisslas och tasslas bakom ens rygg


Prasslas och pratas skit och strunt


 


Håller låda och lovar tunt och med slirig min


Inte ge till rätt person eller konfrontera direkt


 


Går förbi i non galans


Ignorerar och tar distans


 


Känns ju jävligt bra minsann minsann


Vilka underbara kollegor man har


 


kanske lika bra att ui siktar riktigt noga


så att nu inte missar mitt hjärta.....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 264 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-28 16:34



Bookmark and Share


  sommarmoln
Ååå vad det bränner att höra....
2013-05-29

  Magica VIP
kram!
2013-05-29

  Destino
Känner igen det, tyvärr:( kram

2013-05-29

  anits VIP
Starkt och gripande
och mycket igenkännande
2013-05-28

  agneta pichler
oj..
arbetskollegor eller?

det är nog de jobbigaste som finns
skitsnack bakom ens rygg

(Hörde en gång..
att om det inte snackas
om "en själv" så finns man inte..
med andra ord bättre snack
en tysthet. men de e ju inte till ngn
Tröst när man ledsen är.. )
2013-05-28

  Ninananonia VIP
Hemskt när det händer..
2013-05-28

    ej medlem längre
Starkt att du tar upp detta.
2013-05-28

  Rise Little One
Det händer överallt tyvärr :-(
2013-05-28

    ej medlem längre
Bra skrivet om detta lLars
2013-05-28

  Tess74
Illa Illa. Hoppas inte det är självupplevt..
2013-05-28

  Anya VIP
Starkt och gripande. Hoppas diktarjaget upplever detta tillfälligt.
2013-05-28

  Angel of love
Är för jäkligt att det ska vara så där :(
2013-05-28

    Dan Myrbeck
Känns igen, men ja ska va ärlig och säga att jag även utsatt människor för detta. Vår konflikträdsla tror jag ligger bakom mycket av denna problematik.
Men vi behöver ventilera synpunkterna, så då gör vi det med någon annan.
Tacksam för synpunkter på min reflexion.
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin