Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okunskap

Okunskapen
fick ett ansikte idag

Någon sade det finns ingen misär
fattigdom
i vårt rika
och välmående land

Det som man inte vill se
än mindre benämna
finns inte

Att det brann
att människor uttryckte
frustration
ha inte hänt

Och om det hänt har det
individualiserats




Fri vers av AA VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-29 01:01



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
bra skrivet
dina ord
de får oss
tänka till
tänka efter
2013-05-29

  Tittahiit
Bra text! Lite som uttrycket "det man vill höra de hör man"
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP