Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta minns

Mitt hjärta slog
I otakt
Och såren blödde
Av dina svekfulla pilar
Fyllda med tårar

Nu har jag gömt det

Där du inte kan hitta

Men mitt hjärta
Minns
Bakom stängda dörrar
Precis hur det var
Även innan
När vi två var ett




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 670 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-29 10:22



Bookmark and Share


  stig wikman
SENSUELLT.
Love
That
Poem.

2013-05-31

  Angel of love
Tåras,och känns igen!
Berör!
2013-05-29

  Alva Johnsson VIP

Fint att vilja minnas det fina.
Det är säkert det bästa för Dej!
2013-05-29

    skamfilad
Underbar
2013-05-29

  Nina.H
Svek som hjärtat minns.. de finns
där.. så sant. Mycket fint skrivet!
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP