Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pionöga




skalbaggen


i pionens
öga





magnolia
i skira
fjädervingar

vita
solvita





granen


mantel
faller
i

mjuka

vågor




mina ögon
är

dansande i dina
vackra


andningshänder




scarabe
ur


ökenvinden

vändande
hitom


skall
stormarna

lägga sig
snart




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 156 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-29 14:46



Bookmark and Share


    hver
„Augun mín dansa
í þínum fögru
andans höndum „

Lós þitt sem lífgandi í gær
yljar um andann milda.
Fiðrildin leika svo nett
sem ómþýð fiðla
í fimum höndum
um drauminn góða
sem um mig lék


2013-05-30

  Sunlight
så vackra ord
i dessa förtrollande rader
2013-05-30

  Lars Hedlin
Så fint ...
2013-05-30

  poetryGirl
Det är en ljuvlig årstid
2013-05-29

    ej medlem längre
Fastnar för denna: "mina ögon
är dansande i dina
vackra andningshänder"
Fräscht!
2013-05-29

  Nina.H
Så vackert skrivet om scarabén i
pionens öga.. ljuvlig som en juvel
är din dikt!
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser