Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

viloklarnad




viloord

vilobädd




jag finns ej mer


andas
in



silverfåglar
svävar över havsängder
bär droppar i näbbar


ögon
är
klarnade


ur rosenmolnen


andas
ut




natten är en svala
i hennes

silvrande
strömmar



vit magnolia
möter

skalbaggeklanger
i djupa toner

andas in



väcker koltrastens
gyllene
slända


jag finns
ej

mer



andas ut




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-29 14:58



Bookmark and Share


  Sunlight
andetag
ande ger

gyllene strömmar
dessa magiska strofer
2013-05-30

  Anya VIP
Denna talade till mig! Tycker mycket om!
2013-05-30

  Lars Hedlin
VAckert och livsfullt!
2013-05-30

  Nina.H
Andas liv.. respirerar vacker poesi
i två andetag.. mycket fint skaldat!
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser