Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Confessions

She was tracing lines in the sand
Waiting for the tide to erase them

Permanent confessions

In a temporary landscape





Fri vers (Fri form) av Albin Jonsson
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-29 18:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Storslaget! Gillar bilderna, kontrasterna, mycket välskrivet.
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Albin Jonsson
Albin Jonsson