Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonvarv




sluter ögon ännu ett varv

ser spår i sanden
röddamm virvlar mjuka moln




händer vilka mjukt lägges till sanden



en hand lyfter
sand

en tår stiger
ur ögonvrån



jag behöver ej vara
din smärta




händer formar sten
jade





natten
natten välver markerna


öknens vida
röddamm




är
stäppens vida
gräshav


de vilka bär drömmoln
mellan hornen
skrider


stammarna
tänder
eldar




stjärnorna regnar in i rymden
pupill vidgas
tar
emot


gåvan

gåvan

silverbladet
faller ur en kvinnas hand



in i hans
högra hand


han täljer ur stenen
hennes




längtan




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 178 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-29 18:33



Bookmark and Share


  Sunlight
Känner doften
röddamm
och drömmoln...
Ljuvligt skrivet!
2013-05-30

  Nina.H
En härlig läsning.. poesin böljar
så vackert.. älskar slutorden..

"han täljer ur stenen
hennes

längtan"


2013-05-30

  Lars Hedlin
Mycket bra och stark!
2013-05-30

  aol
din skrift som en sjungande saga
2013-05-29

  Ljusletaren
Du kan verkligen få läsaren att njuta av dina ord ... tack/ kram
2013-05-29

  Änglaögon
vackra toner stiger fram ur din sagolikt fina text.
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser