Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal text jag hitatde .. (dåligt slutrim .. jag vet)


Sommarkarl

Bryt upp bryt upp
det är inte en tupp
Det är bara en längtande karl
som vill bada med rumpan bar
Genom isen under vatten över strand
över ett ångande värmande land
Solstrålar sticker och värmer
nu kommer sommaren närmer




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-29 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP