Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leve it all to destiny!

Samla upp allt

leve it all to destiny

 

Känslorna starka

varför tveka?

 

So what do we do

when th feeling is so true?

 

Jag väljer värmen och kärleken




Fri vers (Fri form) av Lars Hedlin
Läst 382 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-05-30 06:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om dina ord här.
2013-05-30

    Dan Myrbeck
Gillar språkblandningar!
2013-05-30

    ej medlem längre
Varma ord och det bästa valet.
2013-05-30

  Angel of love
Finns möjligheten att välja tar jag den med!
2013-05-30

  Rise Little One
"Värmen och kärleken" verkade vara ett bra val...
2013-05-30

    ej medlem längre
Vackert skrivet.
2013-05-30

    ej medlem längre
Känslor full av styrka
2013-05-30

    ej medlem längre
Lovely!
2013-05-30

  Fem hjärtan VIP
Fin känsla...!
2013-05-30

  Alva Johnsson VIP
Nej, fånga den vind som blåser.
Snart nog är det stiltje.
2013-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin