Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myssjuk

Ligger kravlöst på sängen

Hundar och katt omkring
Som små gosedjur

Deckare i ena handen
Näsduk i andra

Härligt febervarm
Som efter en dag i solen

Sjukledig

Disken i högar
Dammtussar på golvet

Skönt, jag behöver inte bry mig

För jag är sjuk
och
min kropp har tagit semester




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-05-30 11:13



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Kroppar behöver semester ibland..

2016-06-02

    ej medlem längre
Krya på dig min vän..
2013-05-30

  Lars Hedlin
KRAM!
2013-05-30

  Angel of love
Mysig torsdag, krya på dig och kram
2013-05-30

  Alva Johnsson VIP

Vila.. En lisa för själ och kropp
Önskar Dig det i stora mått.
2013-05-30

  Nina.H
Stackare.. du får krya på dig!
Låt kropp och dammtussar vila!

2013-05-30

    ej medlem längre

Kram o ta hand om dig ..

mys på ...
2013-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP