Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stackars mig! Drog dit rejält på isig gata i morse! :-)


Ett leende kan rädda dagen

I morse på väg till bilen

Jag halkade och föll

precis när vi möttes

trillade jag omkull

 

Fallandes mot asfalt

jag funderade ett slag

undrar om hon ser mig

det här är inte bra


Men landningen blev ojämn

något plakat

Handen skrapades blodig

benen i spagat

 

Snabbt kommer jag upp

fortsätter att gå

Blir glad när jag ser dig

le i min ögonvrå

 

 

 




Fri vers av Edrik
Läst 528 gånger
Publicerad 2006-03-01 16:04



Bookmark and Share


    sunnanvind
Man riktigt ser ...
Bra skrivet o beskrivet!
2007-02-01

    Porslinsdockan
va snygga rim, det flöt hela vägen ;)
2006-03-08

  Agnes
Så charmigt! ;-)
2006-03-07

  Karin Rosberg
Underbart skriven! Som ett plåster på såren, kan man väl säga!
2006-03-03

  kärleksbarn
aaah, vilken härlig liten bild...
såna saker har jag oxå varit med om,
fast mestadels är det jag som ramlar OCH flinar :D
tokbra!
2006-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik