Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

P1:s "Människor och tro" i dag om islam.


Hörde på P1:s "Människor och tro" i dag - dom snackade om muslimens många ansikten i det svenska samhället.
Frågan är om dom inte tar lite för lättvindigt på islam - islam är inte velet kristendom!
Det står väldigt klart i koranen vad som är islam och vad som inte är det.
Många så kallade sekulariserade muslimer är med koranens ögon rena kättare och fullt rimligt att utverka fatwor mot - vilket även sker i mer renodlade muslimska länder.
Jag får den uppfattningen att P1 och programmet "Människor och tro" försöker tona ner faran med islam. Frågan på vilkens uppdrag programmet utformats fick inget svar?




Övriga genrer (Essä/Recension) av Bizon
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-30 15:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
nu är det ju så att koranen inte har några ögon..
och sällan har jag hört något på radion som tilltalar mina öron.
(för att uttrycka sig lite krystat med rim)
2013-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Bizon
Bizon