Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ta seden dit man kommer.

Att ta seden dit man kommer är en gammal dygd - mycket missuppfattad på senare tid.

- Ta skeden och skrik tills du får en ny - är väl snarare vad som gäller nu.

Märkligt nog så är det det dom som skriker får - rent pedagogiskt så gäller ju att om man belönar ett beteende så permanentas det.

Alla som haft med någon otrogen hund att göra vet det!

Och vilken hund är inte otrogen?




Övriga genrer (Aforism) av Bizon
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-30 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bizon
Bizon