Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när hjärtat vill tala


Låt tankarna vila



Blundar,

låter den nyfödda sommaren fylla mina sinnen
mina tankar får vila, som ytan på en spegelblank sjö

Oron flyter i väg, lugnet breder ut sig
Gör att hjärtat äntligen vågar ta tillbaka sin plats

Solens sista strålar lyser rakt in i min själ,

innan den sakta kryper ner bakom trädens kronor
och bildar en vacker siluett mot himlen

Ruset får mig att sträcka mina armar mot ljuset
Jag är ett med livet



och livet är

nu..


Helena 2013-05-30




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 451 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-05-30 22:24



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och berörande skaldat
2013-06-21

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av detta fina!
2013-06-04

  Lars Hedlin
Mycket fint skaldat! APPLÅD!
2013-06-02

    ej medlem längre
Se på livet som i en spegel men förvänta dig inte att bilden skall vara en skön sådan
2013-05-31

  Angel of love
Väldigt vacker!
2013-05-31

    ej medlem längre
Värmande insikter levandegör ...
2013-05-31

  Rise Little One
En underbar, levande text med många positiva tankar

2013-05-31

    ej medlem längre
Fin dikt som speglar livsglädje.
2013-05-31

    ej medlem längre
Varm och lugn !!!
2013-05-31

  stig wikman
Ja , ja .
Jag vet inte hur jag
ska berömma , men
WONDERFUL.
LOVE THAT .
2013-05-30
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW