Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet under mina pmdd-dar. Mitt test av mantra gick åt helvete, så bra fungerar sånt larv.


Igenväxta sidospår

Alla vägar är snart förbrukade

sidospåren igenväxta

Slitit mig genom taggbuskar för

att skapa nya

men snart är sista vägen vandrad




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-31 03:46



Bookmark and Share


  ULJO
Sorgligt att höra, hoppas ljuset tänds snart för nya stigar
2013-06-04

  Pärlemor
kraftfulla men sorgliga rader. jobbigt att behöva känna så. kram!
2013-06-01

    ej medlem längre
Hoppas du hittar nya vägar, du behövs.
2013-05-31

  Federico Romano
Det låter som hoppet är långt borta, det får det inte.. Vägar upptäcks..
2013-05-31

    ej medlem längre
slitsamt arbete.. men ger resultat
2013-05-31

    ej medlem längre
Taggigt bra beskrivet!
2013-05-31

  SatansSon VIP
ledsam text.
2013-05-31

  Lars Hedlin
Bra stark och äkta!
2013-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP