Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN VANLIG MISSUPPFATTNING

Döden är så pass vanlig,
att vissa anser den vara
helt naturlig.




Övriga genrer (Aforism) av Jonas Hellström
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-31 09:40



Bookmark and Share


  aol
ja så sant,
2013-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström