Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somrig värme!

Så sakteligt vi närmar oss varandra


Stilla blommar vi ut


 


Somrig värme


Mot våra nakna kroppar


 


Sen ler vi i åtrå ömt




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 266 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-31 16:32



Bookmark and Share


  Federico Romano
Visionär om framtiden..
2013-06-01

  Carina Bendix
Varmt och vackert!
2013-05-31

  Angel of love
Åtrå och värme!
2013-05-31

    ej medlem längre
En mjuk och fin text.
2013-05-31

  Siggesdotter
Vackert om längtan o åtrå!
2013-05-31

    ej medlem längre
Underbar är den värmen.
2013-05-31

  Rise Little One
Bilden o texten passar perfekt med vädret utanför ju ;)
2013-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin