Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liemannen håller hov!

Dväljs av kval


Känner snaran runt min hals


 


Dansar en stilla döds dans


liemanen hånler och spelar sin fiol


 


Hans toner spränger själen i tusen bitar


 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 375 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-31 16:42



Bookmark and Share


  Federico Romano
Flöjt spelar han, det är näcken som spelar fiol..
Känner för att retas..
Men döden kan vara påtaglig i livet..
2013-06-01

  Carina Bendix
Berörande och starkt skildrat!
2013-05-31

  Angel of love
Du berör..
2013-05-31

  Palett
Mörk stämning i dina ord !
2013-05-31

  Lena Själsöga Keijser
liemannen
vi tolkar med fasa... ofta
läste denna dag... liemannen bär lie för att skörda fröna till vårt kommande
frön sädeskorn vilka ej släpps möglar....
det är en fin vidarebild


kvalen kanske är en vacker sådd i kommande....
2013-05-31

    ej medlem längre
Det låter inte bra. Svårt.....berör..
2013-05-31

  Siggesdotter
Väl fångad smärta som berör starkt...
2013-05-31

    ej medlem längre

Berör ..
2013-05-31

  Fem hjärtan VIP
Berörs starkt!
2013-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin