Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill nå dig med mina ord!

I min själ bor en längtan


Vill nå dig med mina ord


 


Delar med mig av min värme


Visar dig min passion


 


Sjunger en vacker visa från själens djup


Ropar ut högt och klingar sakta starkt – Kom ut vackra nymf!


 


Ta min hand Känn min kyss


Visa mig vägen ut till slut




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 222 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-05-31 16:43



Bookmark and Share


  agneta pichler
underbart skrivet
om längtan till Henne
2013-06-03

  anits VIP
Så vackert och längtansfullt skaldat
2013-06-02

  själensfrihet
Så vackert kram
2013-06-01

  ResenärGenomLivet VIP
Du sår frön med dina ord....vänta lite och de kommer att blomma...
2013-06-01

  Angel of love
Längtans fullt..
2013-05-31

  bumerang
Ja, vibrerar i samma våglängd. Så perfekt formulerat. Så är det i min själ också. Nå själsfränder. Med attraherande ord. Formulerade på det rätta sättet. Som här. Tack!!!
2013-05-31

  Maj-Lis VIP
Så vackert du skriver
2013-05-31

  Lena Själsöga Keijser
dina ord
kan höras
2013-05-31

    ej medlem längre
Dina ord känns underbara.
2013-05-31

    ej medlem längre
Så mjukt och vackert.
2013-05-31

  Siggesdotter
Mycket starkt om en själsdjup längtan...
2013-05-31

    ej medlem längre
Att bli nådd och älskad....så fint dina ord klingar.
2013-05-31

  Rise Little One
Man når alltid någon med sina ord ;)
fina tankar, ljuvliga meningar samt äkta längtan ser jag från din text.
2013-05-31

  Fem hjärtan VIP
Hoppas att Du når ut med Din längtan..!Vacker med en lite sorglig underton..
2013-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin