Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cry just a little!

I promise to cry just a little


Not to much not to far


 


I feel for you baby


I need your touch


 


We'll cry together


Cheering our Love




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-01 11:13



Bookmark and Share


  agneta pichler
Gud så fint skrivet och sant.. :)
2013-06-03

  Angel of love
Gemensam känsla av ömhet!
2013-06-02

  Alva Johnsson VIP
Ömsesidig gråt kan vara förlösande
2013-06-02

    ej medlem längre
Vackra vemodiga ord.
2013-06-01

  Carina Bendix
Vacker känsla!
2013-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin