Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samtid

<
det högg till i hjärtat av stan
en stickande domnande känsla
allt var tyst
ni höll er för bröstet
när världen snurrade
och när stadens huskroppar bytte plats
drog gatorna ut på sommarängen
vilade en stund
i det stressade, övergödda gräset
slog de läger
tände sommargrillen
rännstenen fylldes med klagorop
genomträngande
från den hjärtsjuka stadens
prestationsångest
>




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-01 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP