Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsatthet

<
Ur ett gulnat fotografi
steg en gravid kvinna
bar sitt barn
till graven
svultna maskar i jorden
fuktades av kvinnans gråt
barnets sista min
log mot henne
när dödgrävaren öste igen
pastorn läste orden om mull och jord
från vilken alla skall vara komna
igen och igen och igen…
>




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-01 20:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
smärtsamt
2013-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP