Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en lärdom jag kunde vara utan


spår


ett kvitto
en tanke
en upptäckt av sår

en droppe blod, två tre och fler

på ett papper
på ett lakan
på en servett

väl gömda verktyg

en pennvässare
ett rakblad
en sax

spår av en krossad spegel

stressad uppsyn och orolig blick
en vägran att visa

sina armar
talar om att det är dags

igen

att finnas där lite mer.






Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-01 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus