Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känna varandra


<
jag drog tunna molnslöjor
genom ditt hår
lät din hud rodna
när mina händer
berörde din själ
långsamma smekningar
strålande
en aura av kärlek
omgav oss
när jag fick ge allt
till dig
var du fullständigt
närvarande
avslappnad
men inte van
vid att ta emot
utan krav
på att ge
>




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-02 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP