Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månkänsla

Stämningen

Av vemod

Andas tyst i andakt

Väggarna i stugan
Suckar av sorg

Skimrande trollskt sken
Genom sneda fönster

Månljuset

Dröjer sig kvar
Hos vita näckrosor
I den mörka tjärnen

Stilla tårar
Som silverstänk
På bleka kinder

Hon hör lockropet
I natten

Har bestämt sig


Går naken
Ner till vattnet








Där
Ingenting
Ingenting alls
Är så som hon tror









Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 675 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-06-03 10:33



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
med öppenhet inför gudinna
öppna upp det inre i varje kvinna

mångudinnan framvälvar

sanningen frambarkas
sanningen som är Er

hela världen är fel

2013-07-06

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Nej fy så bra skrivet.
Jag blev verkligen rädd.
Hoppas du mår bra.
Du är duktig
2013-06-23

  Alva Johnsson VIP
Stort grattis till placeringen och
en vacker vacker dikt.
2013-06-05

  Linda CH VIP
En trolsk och närmast magisk text! Applåder!
2013-06-05

  Nina.H
Glömde säga att jag bokmärker..
för den var SÅ bra!
2013-06-04

  Nina.H
Vilken vacker bild och känsla!
Ett drama som berör..mycket
bra skrivet!
2013-06-04

  Lars Hedlin
Så fint du skriver! ;)
2013-06-03

  Angel of love
Stämningsfull och vacker!
2013-06-03

  Yrre VIP
Mycket fint!
2013-06-03

    ej medlem längre
jättefin..
2013-06-03

  stig wikman
Vacker poesi
Agneta .
LOVE THAT.
2013-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP