Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Find yourself...


Find Yourself


Ta och blunda
Och se djupt i din själ

Ta och minnas av ditt liv
som att flyga fri genom den stigen
med träd i rad, i grönt & vit / De kommer fram

Alla minnena flyger bakåt till mörkret
i ingenstans, då du inte fanns
Och resten av ditt liv till stunden som denna nu sker

De bakom dina ögonlockar ser
Dina drömmar bakom synen

Vänd ditt ansikte mot himlen
Och se, medan du blundar / Blåfärgen
Så som vi kan se utan att öppna ögonlockar

Bara att se utan att öppna ögonlock
Bara att känn utan att känna
Bara att lyssna utan att försöka lyssna

Till din själ
Till dig själv

För att finna en väg ut i dina drömmar
Till din verklighet



För att finna dig själv




Fri vers av invisibleangel_
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-03-01 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

invisibleangel_
invisibleangel_