Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstruktiv kritik

När vi författare ger varandra konstruktiv
kritik innebär det att:

* Texten tvättas så språket blir rent

* Texten manglas och ändras vid behov

* En del behöver kanske strykas

Lycka till!




Prosa av Dan Myrbeck
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-06-10 15:37



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Mycket bra tips!
2015-08-07

  Connie
Där slog du huvudet på spiken! Folk ber om kritik men blir förnärmade när de får annat än lovord. Uppriktighet är inte att säga allt man tycker, men att mena allt man säger!
2013-07-13

    ej medlem längre
Så är det allt...ibland ändrar språkdräkten färg eller form efter att ha centrifugerats i nån annans maskin också...
2013-06-14

  Nina.H
Ja.. så sant! Inte konstigt
att tvätthögen aldrig försvinner.. :)
2013-06-11

  Lars Hedlin
JA lite så..utan att vara negativ eller att förutmjuka ...bra tänk här!
2013-06-11

    ej medlem längre

Bra refererat om detta ...
2013-06-10

    ej medlem längre
Bra saker att tänka på.
2013-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck