Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halv människa.

Jag älskar flickan utan namn.
Jag saknar pojken som aldrig fanns.

Ruinromantiken är min drog, knivkylan är mitt arv.

Jag är elden som för malen.
Jag är zombien som för graven.

Jag älskar mitt liv och fördömer min existens.


Vad gör det mig till?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Vinterkungen
Läst 164 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-05 02:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vinterkungen