Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fem.

I natten rullar bilen in på gården.
Mamma är hemma nu.
Utmattad lägger hon sig för att sova.
Med tunga steg klättrar han upp för trapporna.
På badrummet sätter hon sig för att gråta.
Ingen kan hålla för öronen lika bra som jag.




Övriga genrer av Vinterkungen
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-06 02:24



Bookmark and Share


  cilax VIP
sista raden är smärtsamt vacker
2014-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Vinterkungen