Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tallen

Du tallen
Som stod långt innan min födsel
och som länge kommer stå efter det att jag dött.
Vad för hemligheter bär du i ditt sinne?
Alla de liv du sett komma och gå
Alla skratt och tårar födas och dö.
Vilken kärlek, vilken sorg?
Minns du det unga paret som i din bark ristat sina namn?
Minns du sparvfamiljen som den där sommaren valde
just dina grenar för att bygga sitt trygga bo?
Kommer du minnas mig?




Fri vers av Vinterkungen
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-01 14:28



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Fina tankar ! MR.
2015-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Vinterkungen